• Ana Sayfa
  • HABER
  • Dereceye Giren Yarışmacılar Ödüllerini Teslim Aldı
Dereceye Giren Yarışmacılar Ödüllerini Teslim Aldı
HABER

Dereceye Giren Yarışmacılar Ödüllerini Teslim Aldı

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız ve Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş mali desteği ile 'Dayanışma ile İş Güvenliği: İSG için İşveren, İşçi ve Aileler El Ele' başlıklı proje kapsamında düzenlenen yarışmalar sonuçlandı ve dereceye giren yarışmacılar ödüllerini teslim aldı.

'Güvenliğim benim de sorumluluğum' teması altında yürütülen yarışmalarla dereceye giren madencilere ödülleri, 1 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 15.00'te Anadolu Hotels Downtown Ankara'da düzenlenen törenle verildi.

Törene sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul ve Genel Merkez Yönetim Kurulu, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Kahramanmaraş 26. Dönem Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, TKİ Genel Müdürü Dr. Hasan Hüseyin Erdoğan, , Demir Export Genel Müdürü Ramazan Yön, ÇSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ergün Can, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zafer Benli, Fernas Maden Genel Müdürü Hüsamettin Kavşut, Fernas Maden Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Giregiz, İş Teftiş Kurulu Başkan yardımcısı Semih Özçakır, Yapı-Tek Genel Müdürü Ali Sağır, Akademisyenler Birliği Derneği Başkanı Tayfun Fındık, ASDEF Genel Başkanı İbrahim Işık, yarışmacılar ve aileleri, sendikamız genel merkez çalışanları ile basın mensupları katıldı.

Proje kapsamında düzenlenen yarışma, çocuklar için resim, çalışanlar için fotoğraf, aile ve eşler için de öykü ve şiir kategorilerinden oluştu. Yarışma sonunda birincilere tam altın, ikincilere yarım altın ve üçüncülere çeyrek altın ödülü verildi.
Çocuklar için resim yarışmasında Mehmet Çiya Kasaç, çalışanlar için fotoğraf yarışmasında Kenan Kocatürk, aile ve eşler için öykü-şiir yarışmasında Zeynep Yıldız birinci oldu. Çocuklar için düzenlenen resim yarışmasında Berat Yeşil'in resmine Jüri Özel Ödülü verildi.
Dereceye giren yarışmacılar ve bağlı oldukları şubelerimiz şöyle oluştu:

Fotoğraf Yarışması Birincisi: Kenan Kocatürk- Soma 1 No'lu şube
Fotoğraf Yarışması İkincisi: Niyazi Akpınar- Cevher İşçileri Şubesi
Fotoğraf Yarışması Üçüncüsü: Murat Güren- Kütahya ve Havalisi Şubesi

Resim Yarışması Birincisi: Mehmet Çiya Kasaç - Mardin Şubesi
Resim Yarışması İkincisi: Havva Kısa - Hisarcık Şubesi
Resim Yarışması Üçüncüsü: Sedanur Demirkol Kütahya ve Havalisi
Resim Yarışması Jüri Özel Ödülü: Berat Yeşil - Kütahya ve Havalisi

Öykü/Şiir Yarışması Birincisi: Zeynep Yıldız- Marmara ve Havalisi şubesi
Öykü/Şiir Yarışması İkincisi: Sabriye Önder- Orta Anadolu Şubesi
Öykü/Şiir Yarışması Üçüncüsü: Hatice Çetin- Orta Anadolu Şubesi