• Ana Sayfa
  • HABER
  • HABER / DUYURU
  • Ülkemizin Her Yerinden Deprem Bölgesine Gelen Üyemiz Madenciler Canla Başla Arama Kurtarma Çalışmalarına Devam Ediyor
Ülkemizin Her Yerinden Deprem Bölgesine Gelen  Üyemiz Madenciler Canla Başla Arama Kurtarma Çalışmalarına Devam Ediyor
HABER / DUYURU

Ülkemizin Her Yerinden Deprem Bölgesine Gelen Üyemiz Madenciler Canla Başla Arama Kurtarma Çalışmalarına Devam Ediyor

Türkiye Maden İş Sendikası -

Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinden sonra binlerce insan tek yürek oldu ve enkaz bölgelerine doğru yardım için yola koyuldu. Türkiye Maden İşçileri Sendikası olarak 30 Bin üyemiz ve aileleriyle birlikte depremzedelerin acılarını derinden paylaştık ve harekete geçtik.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan şubelerimizle koordineli bir şekilde, madenci üyelerimiz de arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine ulaştı ve yüzlerce insanı göçük altından çıkardı. Arama Kurtarma çalışmalarına devam eden üyelerimize, çalıştıkları şirketlerin bütün yetkililerine ve orada bulunan bütün yardımseverlere teşekkür ediyoruz.

Soma Şubesi, Soma 2 No'lu Şube, Ege Şubesi ,Ege 1 No'lu Şube, Çaltek Şubesi, Batı Anadolu Şubesi, Orta Anadolu Şubesi, Yatağan Şubesi, Marmara Şubesi, Konya Şubesi, Cevher İşçileri Şubesi, Kütahya Şubesi, Hisarcık Şubesi, Mardin Şubesi,Elbistan-Afşin Şubesi ve Kırka Şubemizin örgütlülük alanındaki üyemiz madenciler, bağlı oldukları işyerlerinin de katkı ve destekleriyle bulundukları yerlerde çalışmalara devam etmektedir.

Depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa ve sabır diliyoruz. Depremzedelerin mağduriyeti giderilene kadar üyelerimizle birlikte yanlarında olmaya devam edeceğiz.