İlk İftarımızı Depremzede Konuklarımız ve Türk-İş Genel Başkanı Atalay İle Yaptık
HABER / DUYURU

İlk İftarımızı Depremzede Konuklarımız ve Türk-İş Genel Başkanı Atalay İle Yaptık

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul ve Yönetim Kurulu , ilk iftarını Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile birlikte, misafirhanemizde kalan depremzedelerde yaptı.
Ankara Aydınlıkevler'de bulunan sendikamıza ait konukevinde gerçekleşen iftar programına Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Başkanımız Nurettin Akçul, Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, Genel Sekreter Mehmet Ali Çakır, Genel Mali Sekreter Zekeriya Aydın, 6 Şubat depreminden beri misafirhanemizde kalan depremzedeler katıldı.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay, iftar öncesi yaptığı konuşmada: 'Geçtiğimiz ay maalesef asrın felaketini yaşadık. 6 Şubat depreminde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce insan yaralandı. Evsiz barksız kalan binlerce vatandaşımız var. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz. Mağdur olan bütün depremzedeler için birlik olma günü bu günlerdir. Yaralarımızı hep birlikte saracağız , acılarımızı hep birlikte atlatacağız İnşallah. Bugün Maden-İş sendikasının misafirhanesinde depremzedelerle birlikteyiz. Madencilerimize de yardımlarından ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Türk-İş olarak tüm sendikalarımızla, tüm üyelerimizle birlikte ilk günden beri vatandaşımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın. Mübarek Ramazan ayımızın da hayırlara vesile olmasını temenni ediyor hepinize hayırlı iftarlar diliyorum' dedi.

Duaların okunması ve Ezan sesinin duyulmasıyla oruçlar açıldı . İftardan sonra Genel Başkanımız Akçul ve Atalay, depremzedelerin sorunlarını dinledi.