• Ana Sayfa
  • HABER
  • HABER / DUYURU
  • Alınteri Aslanları Deprem Bölgesinde… Üyemiz Madenciler Umutla Durmaksızın Arama Kurtarma Çalışmalarına Devam Ediyor
Alınteri Aslanları Deprem Bölgesinde… Üyemiz Madenciler Umutla Durmaksızın Arama Kurtarma Çalışmalarına Devam Ediyor
HABER / DUYURU

Alınteri Aslanları Deprem Bölgesinde… Üyemiz Madenciler Umutla Durmaksızın Arama Kurtarma Çalışmalarına Devam Ediyor

Türkiye Maden İş Sendikası -

Genel Başkanımız Nurettin Akçul ve Yönetim Kurulu İlk Günden Beri Deprem Bölgesinde

Son yılların en büyük afetlerinden biri olan Kahramanmaraş ve Elbistan merkezli depremler sebebiyle olağanüstü bir hal yaşayan ülkemiz, deprem bölgelerine odaklanmış ve kenetlenmiş durumda. Sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul depremin olduğu an deprem bölgesine doğru yola çıkmış ve Sendikamız Yönetim Kurulu ile birlikte ivedilikle bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Genel Başkanımız Akçul ve Yönetim Kurulu, sendikamıza bağlı 16 şubemizin yöneticileri ile birlikte, örgütlülük alanımızda bulunan işyerleri ile irtibata geçmiş ve koordineli bir şekilde üyemiz madencilerle birlikte arama kurtarma bölgelerine intikal etmişlerdir.

Yüzlerce vatandaşımızı enkazdan çıkaran üyemiz maden emekçileri, gece gündüz, canla başla ve umutla arama kurtarma çalışmalarına devam etmektedir. Depremin etkilendiği bütün illere koordineli bir şekilde dağılmış olan maden emekçilerimize, bütün ekiplere kolaylıklar diliyoruz ve teşekkür ediyoruz.

Bu büyük yıkımda hayatını kaybetmiş bütün vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, yaralılara acil şifa ve sabır diliyoruz. Depremzedelerin mağduriyeti giderilene kadar üyelerimizle birlikte yanlarında olmaya devam edeceğiz.