15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
HABER / DUYURU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Türkiye Maden İş Sendikası -

Hain FETÖ terör örgütü ve yandaşlarının darbe girişiminde bulunmasının beşinci yıldönümünde, demokrasi ve vatanı için, canı pahasına direnmiş ve bu yolda hayatını kaybetmiş bütün şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyor , göstermiş oldukları cesareti ve vatan sevgisini minnetle alkışlıyoruz.

Bütün terör örgütleri ve destekçileri bilsin ki, vatan fedailerinin nöbeti hiç bitmedi ve bitmeyecek. Türkiye Cumhuriyeti, polisiyle, askeriyle, kadın- erkek, çoluk -çocuk tüm halkıyla, her türlü girişime, bölücülüğe ve tehdite karşı birlik ve beraberlik içinde mücadelesini sadece görev sorumluluğuyla değil devletine ve milletine duyduğu aşkla ve bağlılıkla sürdürecektir.

Hain FETÖ ve diğer terör odakları, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyüklüğünü ve bölünmezliğini en acı şekilde ve ağır kayıplarla tecrübe etmiştir. Bir daha böyle bir teşebbüsü aklından dahi geçiren ve ya geçirecek olan şaşkınlar ve ahmaklar kendi mezarlarını kazacak zamanı dahi bulamayacaklardır. Ne mutlu bu destanı yazanlara ve ne mutlu bu direnişi yaşatanlara. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz hepimize kutlu olsun.